Stolovi za računar

01 —

Sto za računar – dvosed.


Čvrst i masivan sto za informatičke učionice, opremljen je sa dve police na izvlačenje za tastature, vešalicama za odlaganje stvari i otvorima (rozetnama) za kablove.

Čvrst i masivan radni sto za opremanje informatičkih učionica. Sto je predviđen za dva učenička mesta. Radna ploča stola izrađena je od 25 mm debele oplemenjene iverice (univera) i kantovana je ABS trakom debljine 2 mm. Noge stola izrađene su od čvrstih čeličnih profila 30×30 mm, debljine zida 2 mm i zaštićene plastifikacijom u boji po želji klijenta. Sto je opremljen otvorima za kablove (rozetnama) i vešalicama za odlaganje stvari.

Dimenzije stola (V x Š x D mm): 755 x 1500 x 620 mm

Dimenzije police za tastaturu (Š x D mm): 550 x 350 mm.

Mođe biti izrađen i kao sto za računar jednosed

Sto za računar – dvosed.

Sto za računar – jednosed.
02 —

Sto za računar – jednosed.


Klasičan radni sto jednosed za opremanje informatičkih učionica. Opremljen je policom na izvlačenje za tastaturu, policom za kućište računara i otvorima za kablove (rozetnom).

Klasičan radni sto jednosed za opremanje informatičkih učionica. U celosti je izrađen od kvalitetne oplemenjene iverice (univera). Opremljen je jednom policom na izvlačenje za tastaturu, policom za kućište računara i otvorima za kablove (rozetnom).

Dimenzije stola (V x Š x D mm): 800 x 850 x 700 mm.

Dimenzija police za kućište računara (Š x D mm): 220 x 600 mm

Radna ploča, noge i polica za tastaturu izrađene su od univera debljine 25 mm i kantovane ABS trakom debljine 2 mm.

Polica za kućište računara izrađena je od univera debljine 18 mm.